Un dissabte rodó!

El passat 20 d'abril de 2013 les Festes Alternatives de Vila-real (FAV) ens vam presentar a la societat amb la realització de la festa “Vols un dissabte rodó?” on vam oferir un dinar popular, la presentació del projecte i, com a colofó final, les actuacions musicals de Josep Lluís Notari i Dr. Seco.

La jornada va començar al voltant de les 13h començant a apropar-se la gent al casal popular de les FAV, arribant a ser més de 80 persones congregades entre xiquets, joves i adults, amb un ambient de germanor. Just acabat el dinar es va procedir a realitzar l'explicació de les festes, d'on surt la idea i a donar unes pinzellades de quina serà la programació de les primeres festes alternatives de Vila-real. Tot seguit, el cantautor Josep Lluís Notari, acompanyat pel seu germà Hèctor, va amenitzar la sobre-taula amb temes íntims propis així com amb algunes versions conegudes. Dr. Seco, acompanyat de Ses, Anna Dobon i Dj. Shock, va ficar punt i final al dissabte tancant la jornada.

Des de les FAV valorem molt positivament la jornada i volem agrair a tots i totes per haver vingut i fer del dissabte 20 d'abril un dissabte rodó!  
Moltes gràcies!

Vila-real, 23 d'abril de 2013